A kezdetek

Cégünket 1993-ban alapítottuk családi vállalkozásként. Célunk elsődlegesen az volt, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a fajátékokat.

Akkoriban a játékboltok polcain fajátékot nem lehetet, vagy csak elvétve lehetett találni. Óvodapedagógusként nem voltam elégedett a műanyag játékokkal, melyek sem esztétikailag, sem minőségileg (anyag, használhatóság, kivitelezés) nem voltak kifogástalanok. 

A kilencvenes években kezdtek hazai cégek fajáték gyártással foglalkozni. A tervezők között iparművészek is voltak, akik lelkesen terveztek szebbnél-szebb fajátékokat. Elsősorban ezeket a játékokat kezdtük forgalmazni. Később bővítettük a választékot kelet-európai játékgyártók termékeivel.

 

A VOILÁ

2004-ben rátaláltunk a VOILÁ  fajátékra, melyet kizárólagos joggal forgalmazunk Magyarországon.

Miért választottuk ezt a fajátékot? VOILÁ a természetes választás!

Természetes - mert gumifából készült. A gyártásához egyetlen fát sem kell kivágni az élőhelyéről, hiszen erre a célra telepített erdőkből válogatják ki a játékgyártás számára megfelelő alapanyagot. Thaiföldön ezért kapta meg először a GREEN LABEL logót!

Természetes - mert környezettudatos, zöld technológiával (GREEN SYSTEM) készítik a játékokat: az alapanyag felhasználáson túl, a színezés vizes bázisú és tiltott vegyi anyag mentes festékkel történik, és a ragasztóanyag nem tartalmaz egészségre káros anyagokat (non-toxic).

Természetesen - minden játék megfelel a hatályos minőségbiztosítási, környezetvédelmi és egészségvédelmi szabványnak (EN71), és rendelkezik CE jelöléssel.

 

A fejlesztőjátékok

Gyakorló gyógypedagógusként tapasztaltam, hogy mekkora szükség lenne fejlesztőjátékokra. Nemcsak speciális fejlesztőjátékból volt hiány, hanem olyan játékokból, melyek különböző képességfejlesztési területeken játékos formában fejlesztenek, ezzel segítséget nyújtanak a gyermekekkel foglalkozó szülőknek és szakembereknek is.

Évek óta importálunk fejlesztőjátékokat az EU-ból és a tengeren túlról is.

 

A játékok kiválasztásának és forgalmazásának szempontjai:

Elsődleges a játékok kiváló minőségének biztosítása, ezt gyakran használatba vétellel ellenőrizzükJ.

Raktárkészleten lévő termékeinket széles választékban kínáljuk üzleteinkben és web-áruházunkban is, a rendelhető termékeket lehetőség szerint rövid határidővel szállítjuk.

Törekszünk arra, hogy a játékokat a legjobb ár-érték arány jellemezze.

Figyelünk arra, hogy játékainkkal sokoldalú fejlesztő hatás legyen elérhető, ezzel biztosítva a gyermekekkel történő otthoni vagy intézményi tevékenység/foglalkozás eredményességét.

Igyekszünk, minél több magyar fejlesztésű/gyártású játékot forgalmazni. Ezeket a termékeket, magyar zászló jelöléssel, megtalálod web áruházunkban is. Válaszd a Hazait!

 

 

Üzleteinkben szakszerű kiszolgálással, tanácsadással segítünk minden Vásárlónknak. 

Böndészd játékainkat webáruházunkban is! 

 

JÁTÉKVÁR, ahol sok okos játék vár!

 

 

Termékek