Termékek

Termékek

Akciók Legjobb játékok Fajátékok Ünnepekre Tudományos játékok Plüssök Ajándékötletek
fajátékvár.hu Kövess minket Facebook-on!
Kérdezz bátran! Ügyfélszolgálatunk elérhető a hét minden napján 10.00-19.00 óráig. +36/30/239-0777

Robbanó cicák

termék kód: ASM34566

előrendelhető

bruttó ár:

8 490 Ft

Méret: N/A

Ajánlott kor: 7 év

Leírás:

Itt a cica, hol a cica? Klasszikus orosz rulett, ahol mindenkinek húznia kell egy kártyát a pakliból és ha a szerencse istene nem téged pártol akkor irtó gyorsan kiestél a játékból! Ugyanis ha robbanó cica kerül a kezedbe számodra már vége is a játéknak, hacsak nincs egy ellenkártyád amivel a robbanást semlegesíthetnéd. Ezek mindegyike olyan amiért oda vannak a cicusok és meggátolhatod a robbanásukat. Lássuk mik is ezek: a lézer, végülis ki ne látott már lézerpontokat kergető cicákat... a cicajóga, hiszen a macskák a legkisebb helyekre is bepasszírozzák magukat a legkülönfélébb pozíciókat felvéve. ÉS persze ne feledjük az aduászt: a macskamentát! 
Persze, ha inkább a támadást részesíted előnyben erre is van lehetőséged. Ha megvannak a megfelelő lapjaid akkor ki is maradhatsz a körödből, de akár egy játékostársadat is megtámadhatod! De épp úgy lehetőséged van belekukucskálni a pakliba, de a legjobb stratégák át is helyezhetik a robbanó cicákat persze csak a legnagyobb titokban!
És, ha még ez sem elég? Vannak macska kártyák, amik különleges erőket aktiválva segíthetnek a győzelemhez!

Könnyed péntek esti játék, ahol a fő szerep a szerencséjé, de kellő gyakorlattal és egy kis előre gondolkodással magad mellé állíthatod Fortunát!

Termékek