Termékek

Termékek

Akciók Legjobb játékok Fajátékok Ünnepekre Tudományos játékok
fajátékvár.hu Kövess minket Facebook-on!
Kérdezz bátran! Ügyfélszolgálatunk elérhető a hét minden napján 10.00-19.00 óráig. +36/30/239-0777

Panic Mansion társasjáték

termék kód: 904857

raktáron

bruttó ár:

8 690 Ft

Méret: N/A

Ajánlott kor: 6 év

Leírás:

Egyszerű retro játék izgalmas, modern köntösbe bújtatva. 

A kísértet kastélyban 8 db különböző színű szobát találunk. Itt bolyong kalandorunk 3 kincsesláda után kutatva.

Maga a játék háromféleképpen is játszható, lássuk is az alapjátékot:
Ha a kalandorunkat a ládákkal együtt a kastélyba helyeztük, felcsapunk egy lapot és kezdődhet is a rázogatás. Jól olvastad rázogatás...ekkor ugyanis a lapon látható szobába kell a 4 kis figurát bejuttatni a kastély rázogatása közepette! akinek a leggyorsabban sikerül a megadott helyre varázsolnia a figurákat nyerte a kört. De vajon tényleg nyertesnek mondhatja magát? Mert bár a kártyát megszerezte, de azzal együtt valami szörnyűség is került a kastélyába! Mégpedig az egyik rémséges figura is állandó lakója lesz mostmár annak az átkozott kastélynak! Hogy mire is számíts....lehet az egy szemgolyó, vagy akár egy kígyó de lapul ott a sarokban egy pók is! És amíg a következő körben megpróbálja az eredeti 4 figuráját a következő szobába juttatni, addig a szörnyeket az ajtón kívül kell tartanod.

A második verzióban mind a 12 db figurát be kell szórni a kastélyokba és felcsapni a pakli tetején lévő lapot. Itt néhány figura látható a 12-ből és ezeket kell a megadott szobába berázogatni úgy, hogy a kártyán nem szereplő figurák kint maradjanak.

És a harmadik verzió? Ez pedig a második verzió fordítottja. Itt ugyanis a kártyán nem szereplő összes figurát kell a szobába juttatni!

Ha eldöntöttétek melyik verzió a szimpli, kezdődhet is a vad rázogatás, majd a sírva röhögés ahogy azon kínlódtok, hogy a szükséges elemek bent, míg a nem szükségesek kint maradjanak!

Termékek