Termékek

Termékek

Akciók Legjobb játékok Fajátékok Ünnepekre Tudományos játékok
fajátékvár.hu Kövess minket Facebook-on!
Kérdezz bátran! Ügyfélszolgálatunk elérhető a hét minden napján 10.00-19.00 óráig. +36/30/239-0777

Downforce - társasjáték

termék kód: 51664

raktáron

bruttó ár:

9 990 Ft

Méret: N/A

Ajánlott kor: 10 év

Leírás:

Imádod a Forma 1 világát? Akkor itt a Te esélyed!

Szerezd meg a saját versenyautód és a pilótád különleges képességét kihasználva törj az élre és szerezd meg a győzelmet!

A játék első részében licitálás segítségével kell megszereuned az autód és ha sikerült szert tenned egy gyors csodára akkor kezdődhet is a verseny.
A verenypályán kártyák kijátszásával mozgathatod előre az autódat, illetve kártyától függően a többiek autóját is! Ha egy autó az utadat állja ls nem tudod kikerülni, hiába is éphetnél többet muszáj lesz megállnod és befejezni a körödet.
És, hogy még izgalmasabbá tegyük az amúgy is izgalmas futamot, lehetőséged van fogadni is a befutóra! Ezt a pálya negyedénél, felénél és háromnegyedénél teheted meg. Ha mindháromszor a győztesre fogadtál háromszor kapod meg érte a jutalmat! Fogadj az esélytelenre, akire épp eszű ember biztosan nem fogadna és használd a kártyáidat arra, hogy célba juttasd.

A játék végén plusz pontot kapsz a saját autód helyezéséért, viszont mínusz pontként le kell vonni a kocsid vételárát. Aki a legtöbb pontot szerzi az lesz a győztes!

Termékek