Termékek

Termékek

Akciók Legjobb játékok Fajátékok Ünnepekre Tudományos játékok
fajátékvár.hu Kövess minket Facebook-on!
Kérdezz bátran! Ügyfélszolgálatunk elérhető a hét minden napján 10.00-19.00 óráig. +36/30/239-0777
játék Márka:
8
év
Akció

A tízévente virágba boruló cseresznyefa legendája

termék kód: 840265

előrendelhető

régi ár:

5 990 Ft

bruttó ár:

5 090 Ft

Méret: N/A

Ajánlott kor: 8 év

Leírás:

Ismered a tízévente virágba boruló cseresznyefa legendáját? A fa tíz évente gyönyörű virágokba borul, de csak nagyon rövid időre. Ha meg akarod csodálni akkor igyekezned kell, ha pedig még néhány virágot is gyűjtenél akkor nem elég a gyorsaság, de még taktikáznod is kell! Hiszen a legenda úgy tartja, hogy akinek a legtöbb virágot sikerül összegyűjtenie annak a fa teljesíti egy kívánságát. Ám, ha a fa szerint túl mohó voltál, akkor jutalom helyett büntetés lesz jussod!!!

A játékmenet egyszerű: nincs más dolgod mint virágokat húzni a zsákból. Egyszerre többet is húzhatsz, ám vigyázz mert, ha a virágokból mind az öt színt vagy egy színből hármat is kihúzol egy kör alatt, akkor a fa megbüntet a kapzsiságodért! Egy kör három húzásból áll, de bármikor megállhatsz, illetve legfeljebb 8 db virágot húzhatsz ki a három húzással. 
Ha túl kapzsi voltál a kihúzott virágokból csak két különböző színűt tarthatsz meg, ám ha ügyes és szerencsés voltál mindet megtarthatod.

A megszerzett virágokat két helyen gyűjtheted: a paravánod előtt és mögött. A különböző helyeken gyűjtött virágokért más-más módon kapsz majd pontot a játék végén. A legtöbb pontot szerző játékos nyeri a játékot.

Érdemes hát kockáztatni, de ne menj túl messzire mert a Legendás Cseresznyefa igencsak sértődékeny és kérlelhetetlenül megbünteti a kapzsi embereket!

A játék: 4 db paravánt, 1 db húzózsákot, 3 db kiválóság kártyát, 1 db magyar nyelvű játékszabályt és 96 műanyag virágot tartalmaz 6 különböző színben.

Termékek