Termékek

Termékek

Akciók Legjobb játékok Fajátékok Ünnepekre Tudományos játékok
fajátékvár.hu Kövess minket Facebook-on!
Kérdezz bátran! Ügyfélszolgálatunk elérhető a hét minden napján 10.00-19.00 óráig. +36/30/239-0777

7 csoda - 7 Wonders

termék kód: 920749

előrendelhető

bruttó ár:

11 690 Ft

Méret: N/A

Ajánlott kor: 10 év

Leírás:

Építsd meg a 7 ókori csoda egyikét!

Szerezz erőforrásokat, fejleszd a tudományt és a kereskedelmet, de ne feledkezz meg a hadseregről sem, hiszen a játék végén lehet, hogy pont a katonai túlerő lesz az, ami elhozza számodra a vágyott győzelmet!

Izgalmas és gyors kártyajáték, ahol a döntéseid nemcsak a saját, de ellenfeleid lehetőségeit is meghatározzák.

3 kör alatt létrehozhatsz egy teljes civilizációt, virágzó kultúrával és egy olyan építménnyel, amiről még hosszú ideig ódákat zengenek majd. Persze ahhoz, hogy belefogj az építkezésbe szükséged lesz alapanyagokra. Ezeket megtermelheted saját magad, de a szomszédaidtól meg is vásárolhatod. A 3 forduló alatt különféle tematikájú lapok szerezhetőek, melyek kombinálása extra pontokhoz juttathat. De, ha más stratégia mellett döntetsz és mikor rád kerül a lapválasztás sora, egy számodra kevésbé értékesebb lapot választasz megtörténhet, hogy ezzel a húzásoddal megakadályozod az ellenfeled a saját csodája megépítésében! Ehhez azonban muszáj mérlegelned és valamelyest belelátni a többiek gondolataiba, ami persze egy jó stratégának nem okozhat gondot!

A játék számtalan lehetőséget biztosít a győzelemre, ugyanakkor a megszerezhető lapok száma elég csekély és épp ez a feszültség az, ami olyan izgalmassá teszi a játékot.
A lehetőségek korlátozottak, meg kell találnunk mikre fogunk specializálódni, de ha túlságosan egyértelműek a szándékaink a szomszédunk meg is akadályozhatja a szépen felépített terveinket.

Összetett de mégsem bonyolult játék, ami garantáltan rabul ejti a játékosokat.

2011-ben a Kennerspiele des Jahres győztese lett, amit abban az évben adtak át először.

Termékek